Preview Mode Links will not work in preview mode

Altid Arsenal er en dansk podcast om Arsenal.
Du får kampanalyser, aktuelle debatter, fankultur og fodboldsnak.
Podcasten udgives af Arsenal Denmark - den officielle Arsenal-fanklub i Danmark.

Nov 30, 2023

Vi har været i London og se Arsenals kamp mod Lens i den femte kamp i Champions Leagues gruppespil – og giver dig en umiddelbar analyse med vores reaktioner og oplevelser. Derudover har vi som altid støvet arkiverne af i vores CL-tilbageblik, som denne gang er et glædeligt genhør med en af The Gunners’ største...


Nov 27, 2023

Vi er klar med analyse af udekampen mod Brentford og perspektiver på sejren, der sendte Arsenal til tops i PL-tabellen. Derudover vender vi Aaron Ramsdales prekære situation og hans fars kritik af Arteta, inden vi slutter af med en snak om stemningen på Emirates, som ikke helt er den samme i denne sæson.

Vært: Tue...


Nov 13, 2023

Vi giver dig analyse af 3-1-sejren over Burnley, men vender også på den tætte topstrid i Premier League og ser frem mod kampprogrammet efter landskampspausen. Derudover følger vi op på alle reaktionerne på Arteta og Arsenals kritik af PGMOL.

Vært: Tue Sørensen

Medværter: Jonas Hebo Goldman og Niels...


Nov 8, 2023

Vi tager en runde med vores umiddelbare reaktioner efter den sikre 2-0-sejr over Sevilla i fjerde gruppespilskamp, og så tager vi en tur i arkiverne med vores CL-tilbageblik – denne gang til en kamp, som vækker de værste minder frem hos den ene halvdel af panelet.

Vært: Tue Sørensen

Medvært: Niels...


Nov 6, 2023

Det har været en hård uge for Arsenal, som både mistede sin status som ubesejret i Premier League, røg ud af Liga Cuppen og tilføjede flere prominente navne til skadeslisten. Vi analyserer nederlagene til Newcastle og West Ham i udsendelsen her, hvor vi også vender den bekymrende skadessituation.

Vært: Tue...