Preview Mode Links will not work in preview mode

Altid Arsenal er en dansk podcast om Arsenal.
Du får kampanalyser, aktuelle debatter, fankultur og fodboldsnak.
Podcasten udgives af Arsenal Denmark - den officielle Arsenal-fanklub i Danmark.

Apr 27, 2023

Vi har fuld fokus på topopgøret mod Manchester City og den direkte guldduel i denne udsendelse. Du får analyse, reaktioner og perspektiver på både kampen, nederlaget og titelræset.

Vært: Tue Sørensen

Medvært: Jonas Hebo Goldman

Gæst: Jasper Ritz

Podcasten udgives af Arsenal Denmark - den officielle...


Apr 24, 2023

For tredje kamp i træk satte Arsenal point til i kampen om mesterskabet. Vi har analyse af 3-3-kampen mod Southampton i denne udsendelse, perspektiver på titelkampen i PL og optakt til den direkte guldduel mod City i næste kamp. Vi vender også, at Arsenal nu er sikre på Champions League i næste sæson.

Vært: Tue...


Apr 17, 2023

Du får analyse af den uafgjorte kamp mod West Ham og perspektiver på tabet af to potentielt dyrbare point. Derudover prøver vi at lave pointregnestykket i mesterskabskampen mellem Arsenal og City, og så vender vi Mikel Arteta og hans fremtid; Ligger den i Arsenal eller får klubben svært ved at holde på ham?

Vært:...


Apr 2, 2023

Arsenal er gået ind i sæsonens slutspurt med den syvende sejr på stribe i Premier League. Du får i denne udsendelse analyse og perspektiver på kampen mod Leeds, ligesom vi også vender Gabriel Jesus’ comeback og skades-dokumentar, samt Arsene Wengers optagelse i PL’s Hall of Fame.

Vært: Tue Sørensen

Gæster:...