Preview Mode Links will not work in preview mode

Altid Arsenal er en dansk podcast om Arsenal.
Du får kampanalyser, aktuelle debatter, fankultur og fodboldsnak.
Podcasten udgives af Arsenal Denmark - den officielle Arsenal-fanklub i Danmark.

Aug 30, 2021

Vi vender en uge, hvor Arsenal kom højt op at flyve mod West Bromwich, men i den grad også faldt dybt mod Manchester City. Følelser og frustrationer får frit (af)løb, men der også plads til lidt smil og håb undervejs.

Vært: Tue Sørensen

Medvært: Niels Harild

Special Guest Star: Jasper Ritz

Podcasten er lavet...


Aug 23, 2021

Vi vender nederlaget til Chelsea og den tunge sæsonstart. Du får også en lille stemningsreportage fra lægterne på Emirates, en forventningssnak om indkøbene af Martin Ødegaard og Aaron Ramsdale og vores syn på Arsenals Rwanda-forbindelse.

Vært: Tue Sørensen

Gæster: Alex Munk Hjort og Sune Paarup...


Aug 16, 2021

Premier League er tilbage! Desværre blev det en skuffende sæsonpremiere... Men vi forsøger at mane til besindighed efter nederlaget til Brentford. Vi laver også en "to do"-liste med tre ting, som Arsenal bør få styr på i transfervinduet. Til sidst kigger vi frem mod Liga Cuppen, der starter lidt tidligere i...


Aug 9, 2021

Vi sparker en ny sæson i gang med vores Sæsonoptakt Special. Heri vender vi spillerhandler, stort og småt i sommerpausen, vi taler pre-season og ser frem mod 21/22-sæsonen, og så kommer vi omkring forventningerne til resten af transfervinduet og nogle rygter.

Vært: Tue Sørensen

Medvært: Jonas Hebo...