Preview Mode Links will not work in preview mode

Altid Arsenal er en dansk podcast om Arsenal.
Du får kampanalyser, aktuelle debatter, fankultur og fodboldsnak.
Podcasten udgives af Arsenal Denmark - den officielle Arsenal-fanklub i Danmark.

Oct 31, 2022

Du får i denne udsendelse analyse og perspektiver på storsejren over Nottingham Forest i Premier League. Vi tager desuden en snak om stadionoplevelsen på Emirates og stemningen omkring Arsenal, ligesom vi prøver at finde lyspunkter i den pauvre præstation mod PSV i Europa League.

Vært: Tue Sørensen

Medvært:...


Oct 24, 2022

Vi har noget så sjældent som en uafgjort Arsenal-kamp på programmet, når vi analyserer og perspektiverer opgøret mod Southampton. Du får dog også en sejrs-analyse; nemlig af EL-kampen mod PSV Eindhoven. Derudover snakke om Gabriels kontraktforlængelse, Artetas krav til at spille meget og Sakas 8. plads i Kopa...


Oct 17, 2022

Vi giver dig analyse af kampen mod Leeds og perspektiver på en historisk sæsonstart i Premier League i denne udsendelse. Du får også analyse af en endnu en sejr over Bodø/Glimt i Europa League, og så tager vi temperaturen på os fans’ syn på Kroenke-ejerskabet af Arsenal i 2022.

Vært: Tue...


Oct 10, 2022

I denne udsendelse får du en fyldig analyse af og perspektivsnak om Arsenals sejr over Liverpool. Vi kommer også omkring sejren over Bodø/Glimt i Europa League, og vender spekulationerne om kontraktforlængelser til klubbens tre unge stjerner; Saka, Saliba og Martinelli.

Vært: Tue Sørensen

Medvært: Niels...


Oct 5, 2022

I denne Altid Arsenal Extra kan du høre en (kort) stemningsreportage fra North London Derby, som vores gode husven, Jasper Ritz, har lavet.

Reportagen blev også bragt i Altid Arsenal #134, men er i denne version blevet finklippet med et par bonusklip.

Podcasten udgives af Arsenal Denmark - den officielle...