Preview Mode Links will not work in preview mode

Altid Arsenal er en dansk podcast om Arsenal.
Du får kampanalyser, aktuelle debatter, fankultur og fodboldsnak.
Podcasten udgives af Arsenal Denmark - den officielle Arsenal-fanklub i Danmark.

May 24, 2022

Vi runder Arsenal og podcastens sæson af med den traditionsrige afslutnings-udsendelse. I den evaluerer vi Arsenals sæson, giver den karakterer og hædrer de bedste spillerpræstationer. Vi kigger også frem mod sommerens transfervindue og næste sæson - og slutter af med en lille overraskelse.

Vært: Tue Sørensen


May 17, 2022

Vi vender de to tunge og bitre nederlag til Sp*rs og Newcastle, begraver Champions League-drømmene, diskuterer Artetas brokkeri i medierne og hylder Saka og Ramsdale for deres nomineringer til to prestigefyldte PL-priser.

Vært: Tue Sørensen

Medvært: Jonas Hebo Rasmussen

Gæster: Simon Pommerencke og Søren...


May 11, 2022

I denne Special samler vi op på Arsenal Womens 21/22-sæson, uddeler priser, vender cheftræner Jonas Eidevalls kontraktforlængelse og ser frem mod næste sæson og kvindefodboldens fortsatte udvikling.

Vært: Tue Sørensen

Gæster: Alex Munk Hjort og Amalie Bremer

Podcasten er lavet i samarbejde med Arsenal Denmark -...


May 9, 2022

Vi analyserer kampen mod Leeds og perspektiverer de tre livsvigtige point. Desuden vender vi kontraktforlængelsen med Mikel Arteta og ser frem mod det meget afgørende North London Derby.

Vært: Tue Sørensen

Gæster: Anders Redder og Thomas Noppen

Podcasten er lavet i samarbejde med Arsenal Denmark - den officielle...


May 2, 2022

Vi analyserer kampen og perspektiverer sejren over West Ham, snakker om manglende nuancer i debatten om top-4 kapløbet og vender hvordan en gammel legende og de nuværende hold skaber identifikation og åbner klubben for nye generationer af Arsenal-fans.

Vært: Tue Sørensen

Medvært: Niels Harild

Gæst: Casper...