Preview Mode Links will not work in preview mode

Altid Arsenal er en dansk podcast om Arsenal.
Du får kampanalyser, aktuelle debatter, fankultur og fodboldsnak.
Podcasten udgives af Arsenal Denmark - den officielle Arsenal-fanklub i Danmark.

Feb 27, 2023

Du får analyse og perspektiver på 1-0-sejren over Leicester i denne udsendelse, hvor vi også kigger frem mod den næste måneds kampe i Premier League, vender vores lodtrækning til 1/16-finalen i Europa League og finder frem til fornuften i kontraktforlængelsen med Mohamed Elneny.

Vært: Tue Sørensen

Medvært:...


Feb 20, 2023

Vi forsøger at få en følelsesmæssig rutsjebanetur af en uge til at give mening i denne udsendelse. Du får analyse af den forløsende sejr over Aston Villa, en alternativ gennemgang af nederlaget til Manchester City og perspektiver på resultaterne og mesterskabskampen.

Vært: Tue Sørensen

Gæster: Anders Borup...


Feb 17, 2023

Du kan komme med redaktionen på tur i denne special, som er en lille rejsereportage fra vores tur til London og topopgøret mellem Arsenal og Manchester City i Premier League. Vi er både forbi det gamle Highbury, facadeudsmykningen på Emirates, på pub og til kamp undervejs i udsendelsen.

Vært: Tue...


Feb 13, 2023

Der er analyse af og perspektiver på den skuffende og frustrerende pointdeling mod Brentford i ugens udsendelse, hvor vi også vender em række nyheder og aktuelle historier som bl.a. Jesus’ kommende comeback og Ødegaards kærlighedserklæring til Arsenal. Apropos kærlighed slutter vi af med at snakke...


Feb 6, 2023

Mandagsterapien er for en sjælden gangs skyld tilbage. Vi har analyse af den skuffende indsats mod Everton og prøver at finde perspektiver på nederlaget. Du kan desuden høre os vende Gabriel Martinellis kontraktforlængelse og så laver vi den store opsamling og evaluering af Arsenals vinter-transfervindue.

Vært:...