Preview Mode Links will not work in preview mode

Altid Arsenal er en dansk podcast om Arsenal.
Du får kampanalyser, aktuelle debatter, fankultur og fodboldsnak.
Podcasten udgives af Arsenal Denmark - den officielle Arsenal-fanklub i Danmark.

Oct 30, 2023

Du får analyse af opgøret mod oprykkerne fra Sheffield United, hvor Arsenal vandt stort uden at sprudle spillemæssigt. Derudover gør vi status på PL-sæsonen hidtil og de første 10 kampe, inden vi slutter af med at sætte vores bud på et Emirates Era All Star-hold.

Vært: Tue Sørensen

Medvært: Jonas Hebo...


Oct 24, 2023

Vi snakker om sejren i Sevilla og gør halvvejsstatus på gruppespillet i Champions League, og så har vi selvfølgelig et CL-tilbageblik – denne gang på en af de mest ikoniske Arsenal-sejre i turneringen.

Vært: Tue Sørensen

Medværter: Jonas Hebo Goldman og Niels Harild

Podcasten udgives af Arsenal Denmark - den...


Oct 23, 2023

Vi giver dig analyse af London-lokalopgøret mod Chelsea, hvor Arsenal var 13 minutter fra at miste sin status som ubesejret i PL-sæsonen, men vendte kampen og fik 2-2. Vi åbner også indbakken og svarer på lytterspørgsmål, inden vi slutter af med en lille leg, hvor vi skal vælge mellem succes i PL eller...


Oct 9, 2023

Arsenal har brudt forbandelsen og slået Manchester City, efter 12 nederlag i træk i PL til netop dem. Vi har den store analyse og perspektiv-omgang klar oven på topbraget. Derudover taler vi om kunsten at rotere - og om Arteta har lært den - ligesom vi også vender rygterne om Arsenals interesse i Ivan Toney.

Vært:...


Oct 3, 2023

Arsenal tog hul på udekampene i gruppespillet med et 2-1-nederlag til Lens i Frankrig. Vi giver vores umiddelbare reaktioner og analyse af kampen, ligesom vi også har et tilbageblik på The Gunners' allerførste kamp i Champions League nogensinde.

Vært: Tue Sørensen

Medvært: Alex Munk Hjort

Podcasten udgives af...