Preview Mode Links will not work in preview mode

Altid Arsenal er en dansk podcast om Arsenal.
Du får kampanalyser, aktuelle debatter, fankultur og fodboldsnak.
Podcasten udgives af Arsenal Denmark - den officielle Arsenal-fanklub i Danmark.

Jan 24, 2022

Vi analyserer vores exit i Liga Cuppen med nederlaget til Liverpool, den skuffende pointdeling mod Burnley i PL og perspektiverer en mørk januar måned. Derudover kan du få et indblik i Arsenals akademi, U23-hold og hvem, der er det næste store Hale Ened-talent.

Vært: Tue Sørensen

Medvært: Jonas Hebo...


Jan 17, 2022

Vi analyserer den heroiske præstation mod Liverpool i den første Carabao Cup-semifinale - herunder også Xhakas udvisning og returopgøret. Vi vender også blikket mod udskydelsen af North London Derby og reaktionerne på dette, ligesom vi svarer på en stor bunke lytterspørgsmål.

Vært: Tue Sørensen

Gæster:...


Jan 10, 2022

Vi analyserer den blodfattige indsats mod Nottingham Forest og perspektiverer vores tidlige FA Cup-exit. Derudover vender vi en række små-emner - bl.a. No More Red-kampagnen, Maitland-Niles' udlån og det kommende North London Derby - samt nogle lytterspørgsmål.

Vært: Tue Sørensen

Medvært: Niels Harild

Podcasten...


Jan 3, 2022

Vi analyserer den opløftende præstation og det nedslående resultat mod Manchester City, snakker forventninger til vintertransfervinduet og vender nogle rygter, inden vi runder af med at varme op til Liga Cup-semifinalen mod Liverpool.

Vært: Tue Sørensen

Medværter: Niels Harild og Jonas Hebo Rasmussen

Podcasten er...