Preview Mode Links will not work in preview mode

Altid Arsenal er en dansk podcast om Arsenal.
Du får kampanalyser, aktuelle debatter, fankultur og fodboldsnak.
Podcasten udgives af Arsenal Denmark - den officielle Arsenal-fanklub i Danmark.

May 29, 2023

Arsenal satte et positivt punktum på sæsonen med en til tider sprudlende 5-0-sejr over Wolves. I udsendelsen har vi analyse af kampen og snak om nogle flotte statistikker for sæsonen. Vi vender også Bukayo Sakas kontraktforlængelse og giver vores bud hvilke Arsenal-spillere, der fortjener en plads på Sæsonens...


May 22, 2023

Arsenal tabte på ny og mesterskabet blev endegyldigt afgjort til Citys fordel. Du får analyse af nederlaget mod Nottingham Forest i denne udsendelse, hvor vi også vender det, der kaldes ”en ubarmhjertig trup-opgradering”, samt de mange nomineringer til PL-sæsonpriser, som Arsenal er i spil til.

Vært: Tue...


May 15, 2023

Arsenals mesterskabsdrømme bristede endegyldigt mod Brighton. Vi giver dig analyse af 0-3-nederlaget – og derudover vender vi meldingerne om, at Saliba og Zinchenko er ude med skader i resten af sæsonen og en mulig ny kontrakt til Aaron Ramsdale.

Vært: Tue Sørensen

Gæster: Anders Ebbesen og Anton Walter

Podcasten...


May 8, 2023

Du får analyse og reaktioner oven på Arsenals flotte sejr ude over Newcastle, samt perspektiver på præstationen og resultatet. Derudover snakker vi om hvad f…. der sker med Emile Smith Rowe og dilemmaet med at skulle finde balancen mellem topholdsambitioner og talentudvikling.

Vært: Tue Sørensen

Medvært: Jonas...


May 3, 2023

Arsenal kom tilbage på sejrssporet mod Chelsea, der blev besejret 3-1 i 34. spillerunde af Premier League. Du får analyse af kampen, reaktioner og perspektiver i denne udsendelse.

Vært: Tue Sørensen

Medvært: Niels Harild

Podcasten udgives af Arsenal Denmark - den officielle danske Arsenal-fanklub - i samarbejde med...