Preview Mode Links will not work in preview mode

Altid Arsenal er en dansk podcast om Arsenal.
Du får kampanalyser, aktuelle debatter, fankultur og fodboldsnak.
Podcasten udgives af Arsenal Denmark - den officielle Arsenal-fanklub i Danmark.

Sep 25, 2023

Du får analyse af det intense, men også uforløste lokalopgør, hvor Arsenal spillede 2-2 mod Sp*rs. Derudover vender vi perspektiverne i Martin Ødegaards kontraktforlængelse og snakker om Emile Smith Rowes situation, manglende spilletid og balancen mellem indkøbte stjerner og Hale End-drenge.

Vært: Tue...


Sep 20, 2023

Arsenal er tilbage i Champions League og sparkede gruppespillet i gang hjemme mod PSV Eindhoven. Du får en umiddelbar analyse og reaktioner på kampen i udsendelsen her, hvor vi også har et nostalgisk tilbageblik på The Gunners’ historie i CL.

Vært: Tue Sørensen

Medvært: Niels Harild

Podcasten udgives af Arsenal...


Sep 18, 2023

Arsenal vandt for første gang siden 2017 på Goodison Park og du får analyse af kampen mod Everton i denne udsendelse, hvor vi også vender målmandssituationen. Vi siger også farvel til rekordindkøbet Pepe og samler op på en række Gunners-nyheder fra landskampspausen.

Vært: Tue Sørensen

Gæster: Simon Egeskov...


Sep 4, 2023

Du får analyse af storkampen mod Manchester United, hvor Arsenal leverede endnu et vildt comeback. Derudover samler vi op på The Gunners’ transfervindue med fokus på afgangene, og så vender vi dne både gode, men også lidt kedelige lodtrækning til gruppespillet i Champions League.

Vært: Tue Sørensen

Medvært:...